Agenda de la setmana (del 10 al 16 de febrer)

Aquesta setmana està plena d’esdeveniments als clubs de lectura. No et perdis el que les biblioteques de l’Eixample t’ofereixen!

Club de lectura: Trobada del club de lectura de literatura francesa a la Biblioteca Joan Miró, per comentar el llibre Au commencement était la mer, de Maïssa Bey. Per als inscrits a la sessió, es realitzarà el proper dilluns 10 de febrer a les 19:00h.

Club de lectura: Trobada del club de lectura de literatura de viatges a la Biblioteca Fort Pienc, per comentar el llibre El leopardo de las nieves de Peter Matthiessen. Per als inscrits a la sessió, es realitzarà el proper dilluns 10 de febrer a les 19:00h

Club de lectura: Trobada del club de lectura de novel·la històrica a la Biblioteca Sofia Barat, per comentar el llibre Homenatge a Catalunya: un testimoni sobre revolució espanyola, de George Orwell . Per als inscrits a la sessió, es realitzarà el proper dimarts 11 de febrer a les 11:00h.

Club de lectura: Trobada del club de lectura general a la Biblioteca Agustí Centelles,  per comentar el llibre Kafka a la platja, de Haruki Murakami. Per als inscrits a la sessió, es realitzarà el proper dimarts 11 de febrer a les 19.00h.

Club de lectura: Trobada del club de lectura general a la Biblioteca Sofia Barat, per comentar el llibre Abril Rojo, de Santiago Roncagliolo. Per als inscrits a la sessió, es realitzarà el proper dimecres 12 de febrer a les 11:00h.

Club de lectura: Trobada del club de lectura de literatura i salut a la Biblioteca Sagrada Família, per comentar el llibre Flores de Algernon, de Daniel Keyes. Per als inscrits a la sessió, es realitzarà el proper dijous 13 de febrer a les 19:00h.

Miriam Vázquez

@mirabroad

Aquesta entrada s'ha publicat en Agenda, Biblioactualitat, Biblioteca Agustí Centelles, Biblioteca Fort Pienc, Biblioteca Joan Miró, Biblioteca Sagrada Família, Biblioteca Sofia Barat, Biblioteques de Barcelona, Clubs de lectura, Notícies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari